Ontmoeten we je daar?

Sfeerhuys de Looijmolen (Nijmegen)
óf BLOU Rooftop Bar (Arnhem)

14 & 15 juli 2020 17.00 - 19.30 uur

Zien we jou op 14 of 15 juli?

Business Meets… you! De basisingrediënten: gezelligheid, laagdrempelig en perfect verzorgd op mooie locaties. Het vernieuwde netwerkplatform is meer dan dat: kennisdeling wordt het kernthema. Met spraakmakende sprekers, een heerlijk walking dinner en een goed gezelschap, is Business Meets hét netwerkevenement waar je bij wilt zijn!

We gaan weer beginnen!


We horen graag wanneer jij aansluit: 14 of 15 juli?

In verband met het Coronavirus is de Business Meets bijeenkomst opgesplitst in twee dagen. Op dinsdag 14 juli zijn we van 17.00 tot 19.30 uur te gast in Nijmegen bij Sfeerhuys de Looijmolen. En op woensdag 15 juli zijn we van 17.00 tot 19.30 uur te gast bij Hotel Haarhuis te Arnhem.

Tijdens deze bijeenkomsten worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Hierover wordt je per mail geinformeerd kort voor de bijeenkomst.

Meld je aan, zonder aanmelding geen toegang

Wegens de richtlijnen is het verplicht je aan te melden. Ontvang je geen bevestiging e-mail binnen 15 minuten na aanmelding (kijk ook in je spam)? Mail dan even naar aanmelden@ranmedia.nl om te kijken of je aanmelding goed is doorgekomen.

Een week voor het evenement zal je aanmelding definitief bevestigd worden.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je graag op de reservelijst? Neem contact op via 024 360 92 88

Business Meets

Het nieuwe en interactieve kennisnetwerk van Arnhem en Nijmegen Business

Gezellig, laagdrempig en perfect verzorgd

Business Meets vindt zes keer per jaar plaats met elke keer een interessante spreker (masterclass), lekker eten én een gezellige borrel. Die wijde omgeving moet verder reiken dan de huidige gebiedsgrenzen van de zakenmagazine Arnhem Business en Nijmegen Business.

Niet alleen Arnhem en Nijmegen is welkom, maar ook de regio Duiven, Velp, Maas & Waal, Land van Cuijk en Boxmeer en daar buiten. Maar ook zoeken wij graag de verbinding met de regio Kleef.

Business Meets = Méér

Meer ondernemers, meer ontmoetingen, meer interactie, meer kwaliteit, meer locaties, meer kennis, meer gezelligheid.

Met een luxe walking dinner, waarbij de drankjes voor eigen rekening zijn, wil Business Meets streven naar een sterk en divers netwerkplatform waar elke ondernemer na afloop zegt: ‘Hier moet ik de volgende keer weer bij zijn!

Ontmoeten we jou ook?

Event Impressie

Beleef het met Business Meets!

Sponsors & Partners

Ook sponsor worden?

Ontdek onze veelzijdige mogelijkheden!

Business Meets kan niet zonder haar sponsors. Voor, tijdens en na onze evenementen bieden wij diverse mogelijkheden aan om jouw bedrijf te profileren als partner van. Denk aan redactionele aandacht in Arnhem en Nijmegen Business, goodiebags items, bannering, vermelding website en social media, stands tijdens het evenement etc.